Dia Internacional dels Museus al Patrimoni Històric de Calafell

Des de 1977, el Consell Internacional dels Museus (ICOM) va crear el Dia Internacional dels Museus (DIM) amb la finalitat de sensibilitzar al gran públic respecte al paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Enguany, el #DIM2014 és celebrarà aquest diumenge dia 18 de maig a milers de museus d'arreu del món. A Calafell, com ve sent habitual als darrers anys, també ho celebrem i per això oferirem ENTRADA GRATUÏTA A LA CIUTADELLA IBÈRICA, AL MUSEU CASA BARRAL I AL CASTELL DE LA SANTA CREU durant l'horari d'apertura del museu (de 10 a 14h).

 

A més, tant a la Ciutadella com al Museu Casa Barral, els visitants podran veure un dels tresors que tindrem exposats per a la ocasió!

Degut a la coincidència del DIM amb la Ruta del Terròs durant dos dies consecutius (17 i 18 de maig) aquest cap de setmana, de forma excepcional, no es farà servei de visita guiada al patrimoni.

Així doncs, tant si ja heu visitat el patrimoni històric calafellenc com si no, us convidem a que aquest diumenge ens vingueu a visitar. 

El Dia Internacional dels Museus és una fantàstica opció per apropar la cultura a tothom, així que ja sabeu, veniu a veure'ns i compartiu l'experiència!