Inauguració museografia del Castell!

El passat 8 de febrer va tenir lloc la inauguració de la nova museografia i millores d'accessibilitat al Parc Arqueològic del Castell de Calafell i als seus entorns en el projecte. Prèviament, el dia 7 es va fer fer la presentació de la pel·lícula "Història de Calafell" al Teatre Auditori Joan Colet, audiovisual que està inclòs dins la pròpia museografia del Castell.

La presentació va tenir força èxit i el teatre estava ple de gom a gom, mostra de l'interés dels calafellencs per a veure la filmació.

 

La presentació de la nova museografia també va aplegar nombrosos ciutadans que volien conéixer els nous canvis que permetran que el visitant pugui gaudir d'una experiència museogràfica moderna amb l'ús de les noves tecnologies aplicades al patrimoni.

(Foto: Jordi Targa)

Després dels discursos oficials de les autoritats, es va procedir a fer una ruta amb 5 grups on els educadors de patrimoni històric vàrem poder fer cinc cèntims als ciutadans de com es plantejarien les visites al Castell als visitants a partir d'ara amb la intervenció que s'ha fet. La ruta va ser un tast per a veure els canvis.

Així doncs, ara que ja tornem a tenir el Castell obert a tothom (amb els mateixos horaris i preus que abans) us animem a que ens visiteu!

En un altre article us parlarem de l'aplicació informàtica i com utilitzar-la!