REFEM ELS MARGES DE PEDRA SECA DEL CAMÍ DE MAS D'EN VIVES!

Els marges, les barraques i altres estructures de pedra seca formen part del patrimoni arquitectònic rural de Catalunya, un patrimoni que cal preservar i restituir. Amb aquesta idea, el passat 8 d’octubre,  Amics del Patrimoni de Calafell es va proposar refer un marge que limita el camí de Mas d'en Vives en el sector del Casalot del Viola, molt ferm però que en poc temps s'ha derruït per diversos punts i que està en risc de desaparèixer.

En aquella primera convocatòria, sota el guiatge de Joan Rovira, margener de la Bisbal del Penedès, es va aconseguir refer un bon tros de marge i voldríem completar la tasca iniciada. Amb aquesta intenció, Amics del Patrimoni de Calafell, Calafell Històric (Ajuntament de Calafell) i la Comunalitat de Calafell, ens hem unit a la Setmana de la Pedra Seca 2022, organitzant dues convocatòries per continuar refent el marge de Mas d’en Vives:

26 de novembre  i 3 de desembre

de 9h a 13h

Camí de Mas d’en Vives

Punt de concentració: Cal Bolavà, 8,30h

Per a aquesta activitat cal inscripció prèvia 

Per inscripcions i més informació: Envieu un correu a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.     


Consulteu l'activitat al web de la Setmana de la Pedra Seca