REOBERTURA DE LA CASA BARRAL

Des del passat 15 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, ja es pot visitar la Casa Barral després de poc més d'un any tancada des de l'inici del confinament inicialment i després a causa dels treballs de renovació museogràfica, restauració de la balconada de fusta i manteniment general.

L'accés és lliure a la planta baixa, on els visitants podran veure una recreació de l'espai de la llar de foc, exposició d'alguns objectes del fons Barral, la cuina i un àmbit de dedicat a Calafell com a poble literari on es recorda el pas per aquest municipi de molts intel·lectuals, però sobretot escriptors i editors, que van passar per Calafell i visitaren Carlos Barral. També es pot accedir al jardí, que serà espai per a programar-hi activitats de dinamització.

 

A la primera planta, el nou plantejament museològic està centrat en la figura de Barral, destacant-ne diferents facetes: la de l'escriptor, la de l'editor, la del poeta, la familiar i la de mariner. A aquest espai es podrà accedir amb audioguia o amb visita guiada (quan estigui programada), per un preu de 2€, tant l'audioguia com la visita guiada.

Us esperem doncs en aquesta nova etapa de la casa museu de Carlos Barral al seu estimat poble de Calafell. Sigueu benvinguts!