PESCA, PEIXOS I PESCADORS DEL SEGLE XIX A CATALUNYA

El proper divendres, dia 13 de setembre a les 7.30h de la tarda, el Museu Casa Barral de Calafell presenta "Pesca, peixos i pescadors del segle XIX a Catalunya", una xerrada a càrrec d'Agustí Martín Mallofré, mariner experimentat, degà de la Facultat de Nàutica a Barcelona, doctor en Marina Civil per la UPC, president de Bricbarca i patró del llaüt Sant Ramon.

La xerrada, co-organitzada conjuntament amb l'Associació Patí Català Calafell - secció Vela Llatina Carlos Barral-, és una de les activitats de cloenda de l'exposició temporal "La Francisca: l'última barca de pesca que va navegar a vela", i que es pot veure al Museu Casa Barral fins al 15 de setembre

Entrada lliure.


L'altra activitat de cloenda és el Taller de Pintura de Marines, que tindrà lloc al jardí del Museu els dies 14 i 15 de setembre en 4 sessions de 2 hores. El taller serà impartit pels mestres especialistes Quim Boleda i Alberto Insa. Les places del taller són limitades i el preu és de 50€. El taller compta amb la col·laboració de l'Associació CalafellArt.